2012. április 20., péntek

Progeszteron krém 2000 Ft

Hosszú ideig nem sikerült teherbe esnem. Kiderült, hogy ösztrogén-progeszteron problémám van. Magas az ösztrogénem, alacsony a progeszteronom. Az alacsony progeszteron szint okozhat ilyen tüneteket. Elkezdtem használni a progeszteron pótlására a Women's krémet, ami a progeszteron hiány tüneteit hivatott megszüntetni.
A progeszteron pótlás természetesen még a palástfű tea segítségével is történhet. Egy-két problémámon segített is. Levitte rólam az ödémát, ami nagyon klassz volt, mert leguggolni nem tudtam, annyira tele volt a lábam vízzel. Az izomfáradtságom, izomgyengeségem, amelyek szintén a progeszteron hiány jelei is elmúlt a progeszteron pótlástól, és a progeszteron hatására még teherbe is sikerült esnem. A progeszteron szint növelése nélkülözhetetlen a teherbeeséshez és a terhességhez. Persze, arra már nem volt elég a Women's krém, hogy ez a terhesség meg is maradjon. A Women's krém használata nem volt bonyolult; testápolóként kentem magamra akkori hormon tanácsadónőm javaslatára, de én mégis kezdtem belefáradni a kenegetésbe két vetélés után. Arról nem is beszélve, hogy a Women's cream
ára meglehetősen borsos. A második vetélésem után a kedves tanácsadónő előállt egy újabb diagnózissal és elmélettel, miszerint mellékvesekéreg-kimerülésem van, és ez csak most jutott eszébe. Nagyon stresszelem magam és ezért a szervezetem a progeszteronomból is a mellékvesém által termelt cortisolt állít elő. Ezért nem marad meg a terhességem, mert a progeszteron értékem alacsony. Ezek után javasolta nekem, hogy a mellékveséimet támogassuk meg vitaminokkal, meg gyógynövényekkel; ezek segíteni fognak, hogy a progeszteron szint magasabb legyen. /Persze, csak, ha menet közben ki nem derül, hogy egy másik, ennél sokkal komolyabb probléma húzódik meg a háttérben./ Már elégedetlenkedtem a tanácsadónővel, de azért még bevásároltam nála egy kezdő adag vitamint. Jó sok pénzt otthagytam nála újfent, aztán utána megírta nekem emailben, hogy nincs rám kapacitása. Én meg megírtam neki, hogy ne nevezze magát tanácsadónak, inkább maradjon meg annak, ami; eladónak.
Közben elkezdtem megoldásokat találni a problémámra. Találtam egy klassz kis amerikai drogériás oldalt, http://www.iherb.com, ahonnét most szállítási költséget nem kell fizetni. Igaz, hogy egy kicsit várni kell, amíg megérkezik a csomag, a szállítási idő kb. 8-10 nap, de megéri várakozni. Az árak verhetetlenek. Ha itthon bemegyek egy drogériába, 17 000 Ft-ért kapok két-három terméket. Itt ugyanennyi pénzért 6-9 féle terméket is kapok, ajándékot is mindig küldenek. Van egy olyan menüpontjuk, hogy Freebies. Innét lehet megrendelésenként egy mintát kérni ingyen. Különféle akciók, kedvezmények vannak. Most ingyen szállítanak Amerikából. Első vásárlóknak 5 dollár kedvezmény jár, ha a következő kuponkódot beüti: WOZ123. A Women's krém ára 9000 Ft felett van a volt "tanácsadónőmnél". Itt, az iherb.com -on a legdrágább is olcsóbb ennél. Én 13 dollárért rendeltem magamnak ugyanakkora mennyiséget, mint a Women's krém. De van 9 dollárért is. Mindenesetre válogathattam márka, összetétel, hatóanyag-tartalom, vásárlói megelégedettség, mennyiség és ár alapján. Ez mind progeszteron hiány kezelésére szolgáló krém: http://www.iherb.com. És ez csak az első oldal. Akinek magas az ösztrogénje, növelje a progeszteron szintjét lényegesen olcsóbb és jobb minőségű, természetes progeszteron krémmel, mint a Women's krém. A megfelelően magas progeszteron szint eléréséhez elengedhetetlen a természetes progeszteron pótlás. A természetes progeszteron krém. A progeszteron hatásai miatt kiváló klimaxos és PCOS tünetek enyhítésére, gyógyítására is. De mindenkinek sokkal szebb lesz tőle a bőre. Ez is a progeszteron krém hatása. Egy ismerősöm csak ezért kenegeti magát.
Jó böngészést! Itt aztán válogathat ki-ki kedvére! A progeszteron krém vásárlásakor a 10 dolláros kedvezményt ne felejtsük el beütni. Én sem felejtettem el: WOZ123.